Kleepassage in Emmen komt weer tot leven: ZEN in Emmen

ZEN-in-EmmenEmmen – Er komt weer leven in de Kleepassage. In de winkelstraat tussen het Mondriaanplein en het Raadhuisplein in Emmen is sinds kort een nieuw bedrijf  gevestigd: Mindfulness-Centrum Zen in Emmen.

Vastgoedbeheerder

Sinds het vertrek van winkels zoals o.a. Bruna is de winkelstraat wat leeg komen te staan en begon de verpaupering de passage te bedreigen. Echter daar komt nu eindelijk verandering in. Mede dankzij vastgoedbeheerder Alvast. Deze vastgoedbeheerder is, om de de winkelpanden te beheren, actief op zoek naar nieuwe bestemmingen en naar ondernemers die zich als nieuwe huurder willen registreren.

MindFit

Zen in Emmen is het eerste bedrijf dat via Alvast z’n intrek heeft genomen in een pand aan de Kleepassage en wordt gerund door mindfulness-trainer Erik Riensema (1967), die eerder actief was in Gieten (Zen in Gieten). Hij heeft de voormalige Bruna omgetoverd tot een mindfulness-centrum, waar hij onder meer MindFit-trainingen verzorgt. Dit is een nieuw mindfulness-concept, ontwikkeld door Queno Sportopleidingen in Westerbork. Ook is Zen in Emmen actief met yin yoga, t’ai chi en klankschalen.

Meer ondernemers

De kersverse Emmer ondernemer heeft het pand van binnen en buiten een fraai aanzien gegeven en hoopt dat meer aanverwante ondernemers zullen aansluiten, om samen te werken en van de Kleepassage weer een aantrekkelijke winkelstraat te maken. Wie geïnteresseerd is kan contact opnemen met Erik Riensema van Zen in Emmen (zeninemmen.nl) of Rick Drent van Alvast (alvast.nl).

error: De inhoud van deze website is beschermd !!