Icare, Noorderboog en Isala organiseren online Carrière café

Carrierecafe_workshopruimtes-2022Regio – Icare Verpleging en Verzorging, Noorderboog en Isala organiseren een online Carrière café. Ontdek op 8 juni welke loopbaan bij jou past!

De zorg heeft zovéél mogelijkheden. Dit is een leuke manier om je online te oriënteren. Zit jij nog op je plek? Of ben je juist op zoek naar een opleiding of ander werk? Maak kennis met ons. Icare Verpleging & Verzorging, Noorderboog en Isala ontvangen je graag op woensdagavond 8 juni van 19.00 tot 21.15 uur tijdens het online Carrière café.

Het Carrière café is bedoeld om geïnteresseerden kennis te laten maken met loopbaanmogelijkheden in de wijkverpleging, ouderenzorg en ziekenhuiszorg. In korte workshops komen professionals aan het woord die vertellen over hun werk en de mogelijkheden die er binnen de organisaties zijn. Deelnemers kunnen in gesprek gaan met de professionals en vragen stellen.

Voor wie bedoeld

Het online Carrièrecafé is voor iedereen die interesse heeft in een opleiding of baan in de zorg. Ook verpleegkundigen en verzorgenden die al een tijdje werken en zich willen oriënteren op een vervolgstap kunnen deelnemen. Meer informatie over het programma en de workshops is te vinden op: https://werkenbijicare.nl/carrierecafe. Om deel te kunnen nemen is het vooraf aanmelden bij één of meerdere workshops van belang.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!