De Veenrit. Een toertocht met oude bromfietsen vanaf het Kruidenveld

DKW-oude-motor_4965Klazienaveen – Er wordt  door buurtvereniging ‘Kruidenveld’ veel georganiseerd. Nieuw dit jaar, en niet alleen voor de buurtvereniging zelf, is de toertocht ‘De Veenrit’, een toertocht in samenwerking met  een club van van liefhebbers van oude bromfietsen, ‘De Reutel’ genoemd.

‘De Veenrit’

Als startlocatie voor de 1e ‘Veenrit’ wordt het buurtgebouw Kruidenveld aan de Akkerdistel in Klazienaveen gebruikt. Het buurtgebouw is zondagochtend 22 mei vanaf 10.00 geopend en staat de koffie klaar. De start met ruim 70 oude bromfietsen is om 11.00 uur. Bromfiets Oldtimerclub ‘De Reutel’, opgericht op 27 april 1993, is een club met liefhebbers van bromfietsen van ruim 25 jaar of zelfs nog ouder. De doelstelling van deze club is het behouden en restaureren van oude bromfietsen en ook fietsen met hulpmotoren. Daarnaast is het rijden en organiseren van toertochten een belangrijke activiteit binnen de club.

Er is veel te zien, beleven en te horen aanstaande zondagochtend 22 mei. Als u dus nog even een stukje nostalgie wilt aanschouwen, dan is een bezoekje brengen zeker de moeite waard. Zondagochtend 22 mei vanaf 10.00 uur; start toertocht 11.00 uur.

(Foto: ter illustratie DKW-motor)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!