Stevige winst voor Bedrocks H1 op Knights uit Leek

Bedrocks-DSC06188WEmmen – Een stevige winstpartij werd het afgelopen zondagochtend voor de Bedrocks Heren 1.  Bedrocks ontvingen op een zonovergoten, kurkdroog sportpark Meerdijk, het tweede team van de Knights uit Leek. (eindstand: 10-2)

De wedstrijd stond onder leiding van de prima leidende umpire Davey Paulussen. De Emmenaren waren, ter voorbereiding op de wedstrijd, de dag begonnen met een gezamenlijk ontbijt op het Bedrocks terras. Marijn-Mast--Bedrocks-DSC05947WStartend werper bij Bedrocks was Marijn Mast die zijn eerste wedstrijd gooide dit seizoen. Achter de plaat als vanouds Robin Brandjes.

In de eerste drie inningen stond pitcher Marijn Mast sterk te gooien. Vier slagmensen van de Knights gingen met 3-slag terug naar de dug-out en geholpen door een sterke verdediging achter zich kwamen de gasten niet verder dan het tweede honk. De slagploeg van de Bedrocks had in het begin moeite met de trage worpen van de Leekster pitcher. De geslagen ballen gingen hoog de lucht in waardoor ze een eenvoudige prooi waren voor de outfielders van Knights. Door een vijftal honkslagen en scherp honklopen werden er toch vier runs gescoord.Bedrocks-DSC06002W

In de vierde inning deden de Knights iets terug en scoorden 2 runs. De Emmenaren kregen meer grip op de worpen van de Leekster pitcher en sloegen in de laatste drie inningen nog acht honkslagen. Beste-slagman-Fernando-Acevedo-Bedrocks-DSC05972WTwee daarvan, en ook nog een 3-honkslag, kwamen van de beste slagman aan Emmer zijde, Fernando Acevedo. De Knights wisten niet meer te scoren waardoor de eindstand op 10-2 kwam.

Programma Meerdijk

Zaterdag 21 mei
11.00 uur Bedrocks U12 – The Blokes Veendam U12
14.00 uur Bedrocks/Cubs U15 – Knights U15

(Foto’s: Bert Springer)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!