SC Erica viert uitbundig het 100-jarig jubileum

41 sc ericaErica – Op donderdag 5 mei 2022 bestond SC Erica op de kop af 100 jaar. Reden genoeg om dit eeuwfeest met jong en oud niet onopgemerkt voorbij te laten gaan. De eeuweling vierde gedurende een aantal dagen uitbundig feest met iedereen die SC Erica een warm hart toedraagt.

De aftrap van het 100-jarig jubileums feest vond plaats met o.a.  voorzitter Jan Jeuring, een afgevaardigde van de KNVB, en Jisse Otter, wethouder gemeente Emmen. Voorzitter Jeuring van de voetbalclub haalde nog een aantal gedenkwaardige momenten aan. Vrijdagavond 6 mei haalden meer dan 300 leden en oud-leden hun herinneringen op tijdens een reünie in de feesttent.

Een aantal 80 plussers -een deel van hen kon helaas niet aanwezig zijn- zijn de SC Erica door de jaren heen trouw blijven steunen (-foto-). Zij werden door de voorzitter nog even speciaal in het zonnetje gezet. Zaterdagmiddag werden er voor de jeugd voetbalclinics verzorgd door FC Emmen. ‘s Avonds vond er een groot muzikaal feest plaats dat georganiseerd werd door ‘De Vrienden van SC Erica”.  Zondagmiddag 8 mei werd het jubileumweekend sportief afgesloten met een mixtoernooi en BBQ.

(Foto: Marielle Hensums)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!