Kinderen belangrijke doelgroep voor Veenpark: Op zoek naar kinderambassadeurs!

Veenpark-2018-compascumer-dagen-(78)Barger-Compascuum – Het Veenpark is op zoek naar kinderambassadeurs! Want kinderen zijn een belangrijke doelgroep voor het Veenpark!

Vandaar dat het park ze graag laat meedenken hoe het park voor deze bezoekers nog leuker en interessanter gemaakt kan worden. “We nodigen kinderen uit die in groep 7 of 8 van de bassischool zitten, dat is een belangrijke bezoekersgroep voor ons.” Vertelt Robin Akkermans, die sinds dit jaar verantwoordelijk is voor het educatieprogramma van het Veenpark. “De kinderen kijken anders dan volwassenen naar de informatie, de huisjes en wat ze belangrijk vinden of leuk vinden om te doen. We willen hun mening en ideeën graag meenemen voor de beleving in het park, het educatieprogramma voor schoolbezoeken en de kinderfeestjes.” Veenpark-2018-compascumer-dagen-(176)De kinderen bedenken samen wat voor een leuke dingen het museum kan organiseren, proberen nieuwe projecten uit en zijn aanwezig bij openingen en speciale themadagen.Veenpark-2018-compascumer-dagen-(119)Veenpark-2018-compascumer-dagen-(17)Veenpark-2018-compascumer-dagen-(211)

Wie zoeken we?

Het Veenpark zoekt creatieve, enthousiaste en fantasierijke kinderen uit groep 7 en 8 die wel een idee hebben over wat ze allemaal zouden willen doen in een museum. Een aantal keer in het seizoen komen de kinderen samen met de dorpsraad en bespreken alle goede ideeën.

Aanmelden

Kinderen die zich willen aanmelden kunnen dat doen door een leuke brief, filmpje, poster of iets anders creatiefs te maken waarin je vertelt waarom jij de beste kinderambassadeur van het Veenpark bent. Dit kan tot en met 31 mei a.s. opgestuurd worden naar het Veenpark. Maar het mag ook digitaal (met toestemming van ouder/verzorger) gestuurd worden naar robin@veenpark.nl

Veenpark
t.a.v. afdeling Educatie
Berkenrode 4
7884 TR Barger-Compascuum

error: De inhoud van deze website is beschermd !!