Baseball5 CityTour strijkt neer in Emmen

2022-05-14-Citytour-2-x-3Emmen – Zaterdag 14 mei strijkt het Baseball5 CityTour neer in Emmen. Van 13.00u tot 16.00u is er op het marktplein de mogelijkheid om kennis te maken met deze nieuwe sport.

Baseball5 is van het traditionele honkbal afgeleid. Tijdens deze CityTour zijn aanstaande zaterdagmiddag 14 mei, naast instructeurs van de Honk- en Softbalbond, ook de Bedrocks Emmen Baseball5 Internationals Melvin Brandjes en Fernando Acevedo aanwezig die graag alles over deze sport vertellen en laten zien.

Fernando-Acevedo-DSC09710
Fernando Acevedo
Melvin-Brandjes-DSC09769
Melvin Brandjes

Laagdrempelig

Baseball5 word gespeeld zonder knuppel en handschoen, want je gebruikt een kleine rubber bal en een relatief klein veld. Hierdoor is het laagdrempelig, toegankelijk en overal door iedereen te spelen. Iedereen die kennis wil maken met deze sport is welkom. Maar je kunt je ook al vast inschrijven op https://playbaseball5.nl/meld-je-nu-aan-voor-citytour-emmen-op-14-mei/ . Schrijf je in en neem zaterdag de 14e een gratis Baseball5-bal mee naar huis.

Honkbal

Naast Baseball5 kan er ook kennis gemaakt worden met diverse aspecten van Honkbal. Zo is er ook gelegenheid in een slagkooi een balletje te slaan en is er ook informatie over Honk- en Softbalvereniging Bedrocks Emmen te verkrijgen.

Honkbalprogramma Meerdijk 

Zondag 15 mei 14.30uur: Bedrocks H1 – Knights Leek H2

error: De inhoud van deze website is beschermd !!