Stichting Paardenopvang Achterhoek blij verrast met opbrengst sierradenactie Saar en Kathelijne

Klazienaveen/Achterhoek – Afgelopen week  werd Stichting Paardenopvang Achterhoek blij verrast: Saar en Kathelijne brachten naast de opbrengst van hun sierradenactie, ook nog eens flink wat gesponsorde groenten en fruit mee voor de stichting.

De twee dametjes, Saar en Kathelijne, brachten maar liefst 915 euro bijeen met het maken van sieraden door het rijgen van allerlei kraaltjes. saarenkathelijneDSC_0416De Stichting Paardenopvang was blij verrast en ontroerd door de actie van de meiden, want naast de financiële opbrengst, 915 euro, werden er ook 4 grote dozen vol met winterpenen en 2 dozen met appels meegenomen. De dozen met groente en fruit zijn gesponsord door Rijsdijk Groente en Fruit uit Klazienaveen).saarenkathelijneDSC_0439
Ook andere sponsoren lieten zich niet onbetuigd: een grote emmer met paardensnoepjes (Onimex) en allerlei paardenspullentjes, zoals halster, borstels enzovoort werden door Ruitersport Ruinen gesponsord. Daarnaast hadden de beide meiden ook nog allerlei andere spulletjes meegekregen van familie, vrienden en kennissen.saarenkathelijneDSC_0413
De meiden hebben een rondleiding gehad en met eigen ogen kunnen zien hoe welkom de spullen en het geld zijn. Dat er veel goede dingen mee gedaan kan worden voor een goede oude dag van de paarden mag wel duidelijk zijn.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!