Enorme belangstelling voor historische avond in RK Kerk

Klazienaveen – De door de Stichting Historisch Klazienaveen georganiseerde historische avond op vrijdag 12 november mag zich verheugen in een grote belangstelling.

Op het moment van uitkomen de afgelopen week van de Dorpskrant Klazienaveen, hebben zich al ruim 300 bezoekers gemeld. In verband met geldende Corona maatregelen voor evenementen mogen maximaal 500 bezoekers in de RK Kerk worden toegelaten.

Zandtovenaar

Het thema van deze avond is “De geschiedenis van Klazienaveen door de ogen van de Zandtovenaar”. De van tv bekende Zandtovenaar heeft een prachtige film gemaakt over de geschiedenis van ons dorp. Deze film zal op een groot scherm worden vertoond.

Schotse Piper

Daarnaast is er een optreden van een Schotse piper en burgemeester Eric van Oosterhout leest vier verhalen voor van bijzondere gebeurtenissen van de Dordsebrug hebben afgespeeld. Acteurs van toneelvereniging Bargerveen fungeren als levend decor.

Kaarten

Er zijn nog kaarten à 5 euro (incl. koffie) te verkrijgen via de website: www.historischklazienaveen.nl

Kinderen tot 12 jaar gratis.

Historisch Klazienaveen vraagt bezoekers een QR-code te kunnen tonen. De historische avond begint om 19.00 uur. De Schotse Piper begint al om 18.45 uur te spelen.