Werkgroep ‘Geen Muur’ bij Erica trekt nationaal aandacht pers

Erica – De Werkgroep ‘Geen Muur’ in ons open landschap tussen Erica en Nieuw-Amsterdam’ trekt nationaal aandacht van de pers. U kunt de werkgroep ook steunen door hun petitie te ondertekenen.

al duizend steunbetuigingen

Na bijna 1 week actievoeren is de opgezette petitie inmiddels al ruim duizend keer getekend. Ook de landelijke pers heeft intussen lucht gekregen van de opgezette activiteiten door de Werkgroep ‘Geen Muur’. werkgroep-2-ericaNadat RTV Drenthe er eergisteren al aandacht aan de actie besteedde en SBS6 Hart Van Nederland  gisteren ook al opnames maakte, blijkt dat er veel steun is voor het standpunt en zienswijze van de Werkgroep.

Petitie en animatie

In het plan voor de Zonneroute A37 dat nu op tafel ligt, zal er een MUUR (zonnewand) tussen de Ericasestraat en Hotel Van Der Valk ontstaan. De werkgroep probeert te bewerkstelligen dat er ‘GEEN MUUR’ komt in het  laatste stukje open landschap tussen Erica, Parc Sandur en Nieuw-Amsterdam.  Hiervoor is er een petitie en een animatie online gezet om aan bewoners duidelijk te maken wat hiervan de gevolgen zijn.

Als u ook de mening van de werkgroep deelt, kunt via deze link de opgezette petitie steunen.  Via deze link kunt u ook de animatie inzien.