Eerste en derde plaats in Amsterdam voor Bedrocks

Amsterdam/Emmen – De Bedrocks pakten zondag 11 juli een eerste en een derde plaats tijdens het Baseball5 toernooi in Amsterdam.

Zondag togen twee Baseball5 teams van Bedrocks Emmen naar Amsterdam voor een toernooi bij Pirates Amsterdam. Met gemixte teams van jeugd en senioren speelden de Bedrocks in totaal 5 spannende duels in het eerste toernooi sinds het begin van de corona pandemie.

Halve finale

Uiteindelijk stonden beide Bedrocks teams in de halve finale, tegen de beide teams van Scimitars Baseball & Softball Academy Midden-Nederland. Bedrocks-1-(002)Team Bedrocks 1, bestaande uit Davey Paulussen, Fernando Acevedo, Lisanne Mol, Jonas Binnenmars en Paco van Dalen verloren helaas deze halve finale.

Spannend duel

Bedrocks 2, bestaande uit Valerie Mol, Jasper Vos, Vincent Ester en broers Melvin en Robin Brandjes wisten de halve finale van Scimitars 2 te winnen. De finale werd dus gespeeld tussen Bedrocks 2 en Scimitars 1. Na een gelijk oplopend spannend duel wist Bedrocks in de “extra innings” het winnende punt te scoren, na een mooie walk-off hit van Jasper Vos, die het winnende punt Robin Brandjes binnen sloeg.

Beide Bedrocks coaches Harriët Stoppels en Erik Eilering waren uitermate content met de eerste en derde plaats.

Programma Meerdijk

Zaterdag a.s. 11:00 Pupillen – WSB Apeldoorn
Zondag 11:00 Bedrocks heren 2 – Cubs Hardenberg

(Foto’s: Harriët Stoppels en Erik Eilering)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!