Inschrijving 4e editie Walk4Energy geopend

Oranjedorp – Op zondag 3 oktober 2021 organiseert Energy4Kids de 4e editie van Walk4Energy. Vorig jaar kon in verband met corona geen doorgang van het evenement gaan plaatsvinden. (Op de foto de aftrap in 2018 door wethouder van der Weide.)

6, 12, 18 en 25 kilometer wandelen voor een goed doel

Dit jaar kunnen alle wandelaars hun hart weer ophalen met een wandeltocht door het mooie Drenthe. De afstanden die gelopen kunnen worden zijn 6, 12, 18 en 25 kilometer. De verschillende afstanden hebben verschillende starttijden. Het startpunt is net als voorgaande jaren bij het Dorpshuis d’Aole Turfstee in Oranjedorp. Het startschot voor de inmiddels alweer 4e editie van de Walk4Energie zal door burgermeester Eric van Oosterhout worden gegeven.

Aanmelden

In verband de Corona regelgeving is opgave voor de wandeltocht vooraf verplicht. Dit kan via e-mail: walk4energy21@gmail.com. Vermeldt hierbij het aantal personen en de gewenste afstand. Na opgave wordt een e-mail ter bevestiging teruggestuurd met daarin vermeld de betaalgegevens, een referentienummer en nog meer relevante informatie.

Deelnamekosten

De deelnamekosten bedragen op zondag 3 oktober voor volwassenen €7,50 per persoon en voor kinderen tot 13 jaar €5,00 per kind. Na binnenkomst staat er een lekkere kop snert klaar voor alle wandelaars. Alle opbrengsten van dit evenement gaan naar Energy4Kids. De stichting Energy4Kids zamelt geld in voor onderzoek en medicatie tegen energiestofwisselingsziekten.

Corona

Uiteraard worden alle geldende maatregelen van het RIVM, vooraf en tijdens het evenement, in acht gehouden.