Tijdelijk iedere week koopzondag in de gemeente Emmen

Emmen/Regio –  Vanaf dit weekend mogen winkels in de gemeente Emmen tijdelijk op zondagen open om klanten op afspraak in de winkel te ontvangen.

tijdelijke verruiming

Het college van Burgemeester en wethouders van de gemeente Emmen gaat hiermee in op het verzoek van De Koepel, de erkend overlegpartner namens de gezamenlijke ondernemersverenigingen. De verruiming geldt zolang het winkelen op afspraak volgens de maatregelen van het coronavirus van kracht is. Er is geen koopzondag als deze op een feestdag valt.

Wethouder Guido Rink: “We proberen op allerlei manieren ondernemers te steunen in deze tijd. Zeker de detailhandel heeft het heel zwaar. Met koopzondagen krijgen de winkeliers een extra dag om omzet te draaien en inwoners meer momenten om een afspraak in te plannen en veilig hun aankopen te doen”.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!