Vanaf zaterdag weer nachtvorst, vandaag en morgen bewolkt en regenachtig

Klazienaveen/Regio – Vandaag blijft het bewolkt en daarbij is ook de kans op neerslag hoog. Voor de langere termijn geeft de verwachting een wat kouder weerbeeld.

Vandaag en morgen

Voor vandaag en morgen blijft het vandaag bewolkt en de neerslagkans blijft hoog in Klazienaveen en omgeving. Vanmiddag stijgt de temperatuur tot maximaal 3 °C en is de wind matig, windkracht 3.weerplaza-20210202-kort Komende nacht is het nog steeds bewolkt met kans op motregen en koelt het af tot ongeveer 4 °C.

De komende 7 -daagse verwachting

De komende dagen is het bewolkt en is de kans op regen hoog in Klazienaveen. Overdag wordt het ongeveer 8 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 4 °C. De wind draait geleidelijk naar het westen en is matig, windkracht 3. Vanaf zaterdag daalt de temperatuur opnieuw tot rond het vriespunt overdag en -2 °C ’s nachts en draait de wind naar het oosten.

weerplaza-20210202-7

14-daagse verwachting

Ook de komende weken zijn de temperaturen overdag rond het vriespunt en in de nachten enkele graden vorst. Als uitschieter met veel kans op neerslag en vorst eind volgende week. De kans op gladheid van wegen, bruggen en viaducten blijft dus nog wel even.weerplaza-20210202-14

(Bron: weerplaza.nl)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!