Eerste sneeuwpret van 2021 in Klazienaveen

Klazienaveen – Genoten werd er vanmorgen van de eerste sneeuwval van 2021 in Klazienaveen. Veel ouders met hun kroost kwamen naar buiten om te genieten. Sneeuwpret!

De slee  stond er al bij velen langdurig op de zolder en werd vanmorgen snel tevoorschijn getoverd. Het is dan ook maar tijdelijk genieten van dit laagje sneeuw, want later op de dag zal de dooi zijn intrede doen.

Weerplaza:

Het wordt vandaag geleidelijk minder bewolkt en de kans op neerslag neemt af in Klazienaveen, met vanochtend nog wel sneeuw. Vanmiddag stijgt de temperatuur tot 3 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Vannacht is het nevelig en koelt het af tot ongeveer 2 °C.Sneeuwpret-2021-web-7422

Het weerbeeld voor de langere termijn ziet er geheel anders uit:

De komende dagen is het bewolkt en wisselvallig in Klazienaveen. Overdag wordt het ongeveer 7 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 4 °C. De wind waait uit het zuidwesten en is vrij krachtig, windkracht 5. In het weekend wordt het overdag kouder met temperaturen rond 3 °C.weerplaza20210117

 

 

error: De inhoud van deze website is beschermd !!