Géén oud papier inzameling HV Actief deze maand

Klazienaveen – Géén oud papier inzameling door HV Actief op maandag 11 januari. Dit maakte de handbalvereniging afgelopen woensdag bekend.

Deze beslissing moest door de handbalvereniging gemaakt worden in verband met de aangescherpte coronamaatregelen. Het is onder de aangescherpte maatregelen vrijwel onmogelijk om op de gebruikelijke wijze het oud papier op te halen. Daarom moet aanstaande maandag 11 januari de ophaalavond van het oud papier door HV Actief afgelast worden en kan er dus géén oud papier opgehaald worden.

Werp het oud papier niet bij het grof vuil, maar zet het tijdelijk even achteruit, zodat, als het in februari wel weer mogelijk is, het alsnog door de vereniging opgehaald kan worden. Hopelijk tot de tweede maandag in februari!

Stay Safe!