Negende Internationale Bulli-Treffen op Sportlandgoed Zwartemeer

Zwartemeer – Ondanks de coronaproblematiek staat toch voor inmiddels alweer de negende keer het Internationale Bulli-Treffen bij Sportlandgoed Zwartemeer op de agenda van het volgend jaar.

Het evenement staat vanaf vrijdag 30 april en met zondag 2 mei 2021 gepland op het Sportlandgoed in Zwartemeer. Opnieuw op een fantastisch mooie locatie, weer vol met unieke en de allermooiste Bulli’s!

Van busje naar camper

Bulli’s zijn over het algemeen oude Volkswagenbusjes. Vele van die oude busjes zijn omgebouwd tot een heuse camper. In de begin jaren ’50 was dit al bijzonder, tegenwoordig is het misschien nog wel meer bijzonder. Zo bijzonder zelfs, dat er diverse Bulli-clubs zijn ontstaan. Die clubs ontmoeten elkaar regelmatig tijdens de zogeheten ‘Bulli-Treffen’. Eén keer per jaar treffen de eigenaren van de Bulli’s elkaar op het Sportlandgoed in Zwartemeer.

Internationaal

Het evenement wordt normaal gesproken door zo’n 170 Bulli-teams bezocht, afkomstig uit onder andere Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Sommige Bulli-teams rijden met hun nostalgische oude Volkswagen (Bulli) honderden kilometers met een gangetje van maximaal zo’n 80 km per uur naar Zwartemeer. Wij verheugen ons er weer op! Kom ook langs gezellig kijken naar de mooiste Bulli’s!