Jarige Humanitas Emmen/Borger-Odoorn trakteert op appeltaart

Emmen/Borger-Odoorn – Wie jarig is trakteert en dat geldt dus ook voor Humanitas Nederland, en deelt daarbij 1 van de 75 taarten uit aan iedere 75 jarige.

Dit jaar viert de organisatie haar 75-jarg bestaan en om dat te vieren deelt Humanitas afdeling Emmen/Borger-Odoorn 75 appeltaarten uit. Alle inwoners van beide gemeenten die, net als Humanitas, dit jaar hun 75e verjaardag vieren, hebben recht op een gratis taart.

Voor 7 november aanmelden

De organisatie heeft 75 taarten beschikbaar en dus is snel reageren belangrijk, want op is op. Meedoen is simpel. Een mailtje naar Emmen@humanitas.nl of een belletje naar de secretaris Zwaan Evenhuis 06-21-59-82-16 volstaat. Geen gedoe met slagzinnen of andere addertjes onder het gras. Wie belt voor 7 november én kan bewijzen 75 jaarte worden dit jaar heeft komt in aanmerking.

Persoonlijk bezorgd

De taart, vers gebakken door ambachtsbakker Kuipers uit Valthe, wordt volgende maand langsgebracht. “Als bestuur hebben we de appeltaart vanzelfsprekend voorgeproefd en vonden het absoluut de moeite waard om deze cadeau te doen. Het liefst zouden we de taart persoonlijk aan de jarigen overhandigen, maar we moeten ons aan de corona-regels houden. Maar dat maakt de taart niet minder lekker,’ aldus voorzitter Djoek Grimme.

Steuntje in de rug

Humanitas is een vereniging die er is voor mensen die met behulp van een vrijwilliger op eigen kracht iets willen veranderen aan hun situatie. Wij helpen bijvoorbeeld graag een handje als u moeite heeft uw thuisadministratie op orde te krijgen. Ook organiseert Humanitas zomerkampen voor kinderen die niet op vakantie kunnen en is er via de telefooncirkel voor ouderen een luisterend oor als het nodig is. Kortom, onze organisatie biedt de helpende hand aan mensen die op de een of andere manier een steuntje in de rug kunnen gebruiken.