Jaarlijkse Sportverkiezing januari 2021 verplaatst naar januari 2022

Emmen – Normaal gesproken is de voorbereiding voor de jaarlijkse sportverkiezing van de gemeente Emmen inmiddels alweer in volle gang. Maar  helaas, nu is het allemaal net even anders.

Organisator Bennie Wolbers, hierboven op de foto tijdens de uitreiking van de speciale Jury Sportprijs aan Fokke de Jonge tijdens de sportverkiezing in januari. (foto Henk van Wieren) Met pijn in zijn hart moet organisator Bennie Wolbers melden dat de geplande jaarlijkse sportverkiezing op vrijdag 29-01-2021 in het Fletcher Hotel geen doorgang kan vinden.

De regels van de RIVM met betrekking tot het coronavirus maken het niet mogelijk om een verkiezing te houden met een programma zoals wij dat al 19 jaar hebben gedaan.

Daarnaast kunnen wij door het wegvallen van sportwedstrijden en kampioenschappen misschien zelfs geen representatieve verkiezing houden bij gebrek aan genomineerden. Doordat wij de veiligheid en gezondheid van zowel de genomineerden en hun aanhang, maar natuurlijk ook U als sponsor of adverteerder niet in gevaar willen brengen heb ik in overleg met de jury en gemeente Emmen Sport deze beslissing genomen.

Verplaatst naar vrijdag 28 januari 2022

Daarnaast wilde Bennie Wolbers zijn laatste geplande verkiezing als organisator ook graag in stijl afsluiten met een mooi programma zoals men dat al jaren is gewend. Daarom is besloten om de sportverkiezing ook niet in een afgeslankte vorm te houden. De organisatie gaat zich nu richting op vrijdag 28-01-2022 en dan zullen ook zeker de kampioenen die er in 2020 nu al zijn en misschien nog bijkomen niet worden vergeten en in het programma van 2021 in een aparte verkiezing worden beloond.

Wij hopen dan ook dat alles weer bij het oude zal zijn eind dit jaar en weer met een mooie verkiezing de sporters van het volgend jaar -en het voorgaande jaar natuurlijk- in de gemeente Emmen kunnen presenteren.