Netwerk Emmen bij 10 finalisten voor Werkinnovatie Prijs

Regio – Netwerk Emmen van werkbedrijf AT7 zit bij de 10 finalisten die opgaan voor de Werkinnovatie Prijs. Bij het winnen van deze wedstrijd, levert het een vaste baan voor 20 mensen en een schonere, en mooiere leefomgeving voor iedereen op.

Twintig werkzoekenden een vaste baan

Het werkbedrijf AT7 dat uit een combinatie van de EMCO-groep en Menso is ontstaan, wil samen met de gemeente Emmen en de ondernemersvereniging Ondernemend Emmen van de nood een deugd maken. In de vorm van NetWerk Emmen wordt twintig mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt een vaste baan geboden die bijdraagt aan een mooiere en schonere leefomgeving in de gemeente Emmen.

ergernis zwerfvuil

Vanuit de gecombineerde visie op werk en de ergernis voor het zwerfvuil, is het project NetWerk Emmen ontstaan. Het doel van NetWerk Emmen is om twintig werkzoekenden met een grote afstand tot de arbeidsmarkt een vaste baan aan te bieden. De baan staat in het teken van zwerfafval verzamelen, scheiden en (waar mogelijk) hergebruiken. Het idee is ingediend voor de Werkinnovatie Prijs. Het project kan van start gaan indien NetWerk Emmen de Werkinnovatie Prijs wint, want de winnaar van de wedstrijd krijgt een startkapitaal.

contact

We kunnen ons goed voorstellen dat NetWerk Emmen voor andere ondernemingen ook een prachtig doel is om aan mee te werken. Daarom nodigen we geïnteresseerden van harte uit contact op te nemen met het Emmense werkbedrijf AT7 via info@menso-emmen.nl!