Nootropics: de Concentratiepil voor het Steuntje in de Rug

Klazienaveen – De scholen gaan weer open en thuiswerken is nog niet van de baan. Ook in Klazienaveen is het maar lastig concentreren in deze bijzondere en een beetje onzekere tijden. Vooral als je kinderen thuis hebt of tentamens in het verschiet hebt. Kan jouw concentratie wel een steuntje in de rug gebruiken? Maak dan kennis met nootropics.

Wat zijn Nootropics?

Nootropics zijn concentratiepillen en andere supplementen die je helpen het beste uit jezelf te halen. Van een verhoogde focus tot verbeterde sportprestaties. En helemaal natuurlijk, want de beste nootropics zijn gemaakt van plantenextracten. Neem bijvoorbeeld cafeïne – de meest bekende nootropic die we allemaal dagelijks binnen krijgen. Ook in thee en chocolade zit een vorm van cafeïne die precies hetzelfde met je doet als de cafeïne in koffie: je voelt je meer in vorm en met die verhoogde focus kun je de klus sneller voor elkaar krijgen. Heerlijk wanneer de kids in de kamer naast je nét even te veel geluid voor je maken!

Cafeïne is slechts één van de vele stofjes uit de natuur die je kunnen helpen om het dagelijks leven net even beter aan te kunnen. Daar is niks mis mee. Zeker niet als je het vergelijkt met op doktersrecept verkrijgbare middelen als ritalin. Het gebruik daarvan kan door de bijwerkingen gevaarlijk zijn als het niet door de huisarts is voorgeschreven. Toch zijn er legio studenten die in de tentamenweek grijpen naar ritalin, terwijl er veiligere concentratiepillen zijn.

Welke Concentratiepillen?

Razend populair zijn de herontdekte planten en paddenstoelen die je cognitieve en lichamelijke functies een tandje hoger zetten. Lion’s mane en cordyceps zijn enkele gezonde paddenstoelen die je daarbij helpen. Maar er zijn ook complete formules met extra vitaminen en mineralen. Daarmee ben je er echt helemaal klaar voor. Nootropics als Mindscopic Clear Focus en Studeerpil zijn daar goede voorbeelden van, voor net even andere doelgroepen.

● Mindscopic Clear Focus is bedoeld als veilige ondersteuning voor de grijze massa tijdens veeleisende klussen op kantoor. De gebalanceerde formule van plantenextracten, vitamines en mineralen verhoogt de concentratie en de gemoedstoestand zodat je gemotiveerd kan werken.
● Studeerpil bevat plantaardige ingrediënten als rhodiola en mucuna pruriens die de focus verhogen als je brein daarom vraagt. Ideaal als er een spannende tijd aan komt en je goed wilt scoren op die belangrijke toets!

Welke nootropics je ook kiest, je doet er verstandig aan om ze kopen bij de online smartshop. Er is namelijk geen andere winkel waar kennis over deze bijzondere concentratiepillen zo hoog in het vaandel staat.

logo-dhs

Website: https://www.dutch-headshop.nl/