Aan de bezoekers, sponsoren en alle vrijwilligers Sinthuis Klazienaveen

Klazienaveen – Beste bezoekers, sponsoren en alle vrijwilligers van het Sinthuis Klazienaveen. Zo begint de reactie in een brief op het niet doorgaan van de sinterklaasintochten en sinthuizen in de gemeente Emmen.

Teleurgesteld, maar noodzakelijk

In een schrijven in een iets wat teleurgesteld klinkende toon vanuit de organisatie van het Sinthuis in Klazienaveen gericht aan de redactie van klazienaveenlokaal.nl.

Beste bezoekers, sponsoren en vrijwilligers,

zoals jullie inmiddels hebben vernomen wordt er geen toestemming verleend voor het organiseren van Sinterklaasintochten en dus ook geen Sinterklaas huizen.

Voor het jaar 2020 dus geen Sinthuis Klazienaveen, helaas. Wel is de organisatie bezig om via alle scholen en kinderopvang in Klazienaveen alle kinderen toch te voorzien van een leuke attentie namens het Sinthuis. Dit, om op deze manier toch nog iets te doen voor al die kinderen die vol verwachting uitkijken naar de Sint en zijn gevolg. Hoe dit alles eruit zal gaan zien, is nog niet precies bekend. In een later stadium meer hierover.

We wensen voor iedereen het beste voor 2020. Stay Safe !! Hopelijk is 2021 een beter jaar, waarin we hopen jullie weer te kunnen verwelkomen in het Sinthuis Klazienaveen.

Vriendelijke groet,

Organisatie van Sinthuis Klazienaveen