Bridgeclub De Honneurs Klazienaveen: Iedereen kan bridgen leren!

Klazienaveen – Bridgeclub ‘De Honneurs’ Klazienaveen: Iedereen kan bridgen leren! Vanaf eind oktober in een korte tijd te leren in Klazienaveen!

Bridge is een boeiend en uitdagend kaartspel en wordt vaak gespeeld op een club, maar het kan ook thuis met vrienden. Of op vakantie, want bridge is over de hele wereld populair. Ook online kun je thuis op elk moment spelen, tegen wie dan ook.

Leren bridgen?

Wil jij ook leren bridgen? Bridgeclub De Honneurs in Klazienaveen is op zoek naar nieuwe leden. De Klazienaveense bridgeclub gaat eind oktober starten met een cursus voor beginners. Tijdens deze cursus leer je de beginselen van bridge zodat je daarna (en tijdens de cursus) al mee kunt doen op de club. Dat is een unicum, want normaal zijn er veel meer lessen voor nodig.

Vanaf eind oktober bestaat er voor iedereen de mogelijkheid om in korte tijd (12 lessen) en voor hele lage kosten (€ 55,00) bridgen te leren. Deze lage kosten zijn mogelijk vanwege een bijdrage vanuit de gemeente Emmen.

De cursus wordt gegeven door een ervaren bridgedocent. Bij voldoende deelname (minimaal 8 cursisten) op de dinsdagmiddag van 13:30 uur tot 16:00 uur en/of op donderdagavond van 19:15 uur tot 21:45 uur. Beide keren in de vergaderruimte bij Kerkgebouw Kruiskerk aan De Omloop 8 in Klazienaveen.

Corona

Voor ieders veiligheid wordt het corona-protocol volgens de richtlijnen van het RIVM en van de Nederlandse Bridgebond strikt gehanteerd.

Meer info en aanmelden

E-mail: honneurs@hotmail.nl
Telefoon: 06 – 532 33 153

(Foto: archief Henk Lambers)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!