Help mee voor een glimlach en een toekomst voor onze dochter

Klazienaveen – Een speciale crowdfundactie voor een jong volwassene, je zou toch zeggen dat dit niet nodig moet zijn. Maar ook in het ‘rijke’ Nederland leven veel wat minder goed bedeelde gezinnen die wat extra hulp goed kunnen gebruiken.

Zo ook het gezin van Petra en Bennie Cosse in Klazienaveen. Ook zij hebben een crowdfundactie op touw gezet voor hun 20-jarige dochter Zij heeft geen vrienden, komt bijna niet buiten, gaat nooit weg, kan niet alleen zijn, veel nachtmerries en heeft altijd oppas nodig. Paniekaanvallen, altijd de hand vasthouden van haar moeder, ze kan niet naar school, altijd bang diverse trauma’s en angsten, geen mensen meer vertrouwen, en keer op keer klappen moeten verwerken, niet naar hulpverlening durven waaronder ggz, huisarts en tandarts. Dit alles doet je vreselijk eenzaam en alleen voelen, iedere dag opnieuw.

Assistent- hulphond

Drie jaar geleden hebben Petra en Bennie een hond voor haar gekocht met als doel om het dier op te leiden als assistenthond/ptss hulphond. Dit kan verricht worden door stichting Bultersmekke Assistancedog. Met zo’n getrainde hond zou onze dochter de maatschappij weer zelfstandig in kunnen en weer naar school of naar de winkel kunnen en zonder een begeleider. Helaas is zo’n opleiding voor een hulphond nogal kostbaar, en door de lange trajecten waar je als ouders in verzeild raakt, is de 3 jaar geleden aangekochte hond intussen alweer te oud om de training te volgen.

Crowdfundactie

Om het benodigde geld, ca. 20.000 euro, bijeen te sprokkelen heeft Petra nu een crowdfundactie opgezet. Via de hier vermelde link gaat u naar de website met de pagina voor de dochter van Petra en Bennie. U kunt dan daar haar hele verhaal lezen.

Petra: help ons mee om weer een glimlach te toveren op het gezicht van onze dochter en zodat ze weer een toekomst kan krijgen.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.