Twee unieke merken bij voedingssupplementen groothandel Smart & Zo

Mede dankzij corona slaat de groothandel Smart & Zo massaal vitamine boosters en andere gezondheidssupplementen in. De voedingssupplementen groothandel  Smart & Zo is dé trendwatcher op het gebied van supplementen en gezondheidsproducten. Zij bevoorraden de winkels met natuurlijke en unieke voedingssupplementen.

Welke trends zien zij aankomen?

Binnen hun assortiment vindt elke ondernemer (zowel online als offline) exclusieve merken. Van hoogwaardige CBD oliën tot paddenstoelsupplementen en van de volgende generatie probiotica tot collageenpoeder. Smart & Zo is er speciaal voor webshopeigenaar, drogisterij, biologische winkels en therapeuten.

Twee unieke merken

Smart & Zo is exclusief distributeur in de Benelux van vele bijzondere merken. Merken met unieke supplementen, (vaak) biologisch gecertificeerd en van hoge kwaliteit. Deze merken dragen bij aan een betere leefwijze van dier en mens. Ondanks dat zij diverse merken binnen het assortiment hebben, zijn er toch twee die in het oog springen: Mushrooms4Life en Medihemp.

1. Het CBD-merk: Medihemp

Medihemp was één van de eerste CBD-merken in Nederland. Zij hadden de eerste CBD olie Raw, CBD olie Puur én CBG olie. Hun kracht? Kwaliteit, biologisch en ze hebben alles in eigen beheer. Diverse eigen hennepvelden en een laboratorium waar de olie samengesteld wordt. Van hennepzaadje tot eindproduct – alles gaat door de handen van Medihemp. Hierdoor kunnen zij een constante kwaliteit leveren, zonder dat zij afhankelijk zijn van derden. Naast CBD olie biedt Medihemp ook hoogwaardige voedingsmiddelen aan op basis van hennep. Heerlijke Hatcha latte’s, hennepthee of hennep proteïne.

2. Paddenstoelsupplementen van Mushrooms4Life

Paddenstoelsupplementen worden al eeuwen ingezet in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Dankzij de producten van Smart & Zo komt een stukje uit deze oude tijd weer terug naar onze moderne samenleving. Van Reishi tot Chaga. Het merk Mushrooms4Life is samengesteld door de paddenstoelendeskundige Martin Powell. Met meer dan 20 jaar onderzoek naar de wonderen van paddenstoelen heeft hij diverse unieke supplementenlijnen samengesteld. Hierbij komt elke paddenstoel volledig tot zijn recht. Naast paddenstoelsupplementen heeft Mushrooms4Life ook poeders en mushroomkoffies en -lattes. Optimaal genieten!

Kennis en Kwaliteit

Naast goede producten en kwaliteit heeft Smart & Zo service en kennis hoog in het vaandel staan. Hiervoor geven zij geregeld (online) trainingen en persoonlijk advies aan ondernemers. Bij Smart & Zo werken echte vakmensen. Vraag als ondernemer daarom gerust om tips, adviezen of meer informatie over de producten zij helpen u graag.

Voor grote en kleine bestellingen

Wat deze groothandel met natuurlijke producten nog meer zo uniek maakt is de mogelijkheid om uw bestelling zo samen te stellen, zoals u dat wilt. Geen hoog minimum orderbedrag, verplichte bestelfrequentie of inkoopbedrag waaraan klanten elk jaar moeten voldoen. Ondernemers kunnen bij Smart & Zo alle producten los bestellen. Hierdoor is deze groothandel voor iedere ondernemer geschikt; groot en klein.

Daarnaast levert Smart & Zo haar producten in heel Nederland. Geeft u uw bestelling voor 12.00 uur aan hen door? Dan wordt de bestelling nog diezelfde dag meegegeven aan PostNL en staat de hele bestelling de volgende werkdag al in uw magazijn.

Meer weten?

Bent u retailer, therapeut of webshopeigenaar en wilt u meer weten over de producten, merken of diensten van Smart & Zo? Neem dan contact met ons op via telefoon of website.

Logo_SmartZo_RGB

Smart & Zo BV
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk
Tel. +31 85 877 02 08

Website: https://www.smartenzo.com/

error: De inhoud van deze website is beschermd !!