Bedrocks namen ook de Groningse Caribe punten mee naar huis

Emmen/Groningen – Met de fantastische weersomstandigheden was het zondagmorgen 13 september goed toeven op het drukke sportpark Corpus den Hoorn in Groningen. Eindstand: 1-19.

De Bedrocks mannen namen het op het genoemde sportpark op tegen het 3e team van het plaatselijke Caribe. In de 1e inning namen de Bedrocks direct een 0-4 voorsprong omdat de pitcher van Caribe wat moeite had met de slagzone maar ook door een aantal goede honkslagen van de Emmenaren. Alhoewel met de honken vol de 3e nul werd genoteerd en er dus meer te halen viel was het een prima begin voor de Bedrocks.

In de gelijkmakende slagbeurt van Caribe werd er niet gescoord. Startend werper Davey Paulussen was net als vorige week goed gestart en hield dit de hele wedstrijd vol, mede dankzij de steun van het uitstekend fungerende veld in de verdediging.1 Davey Paulussen DSC07651Voor de ruime handvol Bedrocks supporters viel er heel best wat te genieten. Met o.a. een mooi dubbelspel waarin loepzuivere aangooi van 3e honkman Bart-Jan van der Toom op 1e honkman Michel Kraayeveld, 2- honkslagen door Paulussen en Kilian Alderlieste en een prachtige vangbal van midvelder Arjan Koreman. In de tweede en derde slagbeurt wisten de Bedrocks telkens 2 punten te scoren. 2 Kilian Alderlieste DSC07879Het enige punt van Caribe werd genoteerd in de tweede inning na een honkslag waarbij de aangooi vanuit het outfield op de thuisplaat net te laat was om het punt te voorkomen. In de 4e inning bij een stand van 1-8 bouwden de Bedrocks de voorsprong verder uit door o.a. een gave 3-honkslag van en een 2-honkslag van Catcher Tristan Berns naar 1-19.8 Spelmoment DSC07926
Ook in de gelijkmakende slagbeurt stond de Emmer verdediging als een huis en kwam Caribe niet meer tot scoren. Weer een mooie overwinning door het team van Rob Heymans.

(Foto’s: Bert Springer)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!