Kennismaken met watersport in gemeente Emmen tijdens twee open middagen

Regio/Emmen – Een al sinds lange tijd gekoesterde wens van de gemeente Emmen om het watersportgebeuren binnen onze gemeente op de kaart te zetten komt met rasse schreden dichterbij.

Sinds enige tijd is Watersport Drenthe (kanoën en zeilen) al actief op de Grote Rietplas en op de naastgelegen kanobaan. Ook de Reddingsbrigade Emmen, Zuid-Oost Drenthe en de nieuwe roeivereniging (DRV34) sluiten binnenkort hierbij aan. Inwoners van Zuid-Oost Drenthe kunnen binnen afzienbare tijd dan op één locatie kiezen uit verschillende watersporten!

Hostcity van de NOC*NSF Nationale Sportweek

Emmen is Hostcity van de NOC*NSF Nationale Sportweek. De watersportverenigingen in de regio grijpen hun kans om zich tijdens deze Nationale Sportweek te presenteren.

Twee open middagen

Geïnteresseerden kunnen op zaterdag 19 september en de week erop, zaterdag 26 september, van 13.00 uur tot 15.00 uur bij de Grote Rietplas kennismaken met verschillende watersporten. Bij DRV34 kan er worden geroeid in verschillende boten en bij de Reddingsbrigade kan worden gevaren met een vlet of kan worden deelgenomen aan een mini-run-swim-run! Kortom, heel veel leuke activiteiten, die belangstellenden in watersport niet mogen missen! De locatie is te vinden aan de parkeerplaats aan het einde van de Boerweg in Emmen. De locatie is ook te vinden via deze link! 

Zelf deelnemen:

• Aanmelden voor de Reddingsbrigade, kan via deze link!
• Aanmelden voor roeien kan hier: www.drv34.nl

Watersport Drenthe verzorgt op dit moment regelmatig reguliere trainingen,. Voor vragen staan de trainers u graag te woord! Wilt u meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Hof -voorzitter DRV34-. Telefoon: 06 – 21 874 369. Ook de andere watersportverenigingen staan klaar om u meer informatie te verstrekken.Reddingsbrigade-(5)

Namens de Watersport Drenthe, Reddingsbrigade Emmen, Zuid-Oost Drenthe en DRV34,
Jaap Hof

error: De inhoud van deze website is beschermd !!