100e Berini scooter voor 20-jarige Danisha Broesder

Regio – De 20-jarige Danisha Broesder is de trotse eigenaresse geworden van de 100e Berini scooter. De prijs werd beschikbaar gesteld door Scootershop Emmen.

Merk Berini terug in Emmen!

Zaterdag 5 september bezorgde Scootershop Emmen de 20-jarige Danisha Broesder uit Stadskanaal een mooie verrassing! En dat op het moment dat zij haar nieuwe scooter wilde afrekenen. Zij bleek de 100e klant te zijn die een nieuwe Berini scooter gekocht had. De eigenaren van Scootershop Emmen hadden besloten om de terugkeer van het merk Berini in Emmen te vieren bij de verkoop van de 100e scooter. Danisha was blij verrast en reageerde verbaasd omdat ze nog nooit iets gewonnen had in haar leven!

Scootershop Emmen bestaat sinds 2019 en heeft sinds begin van dit jaar het merk Berini in haar assortiment met meerdere modellen 4-takt en elektrische scooters. Door het mooie weer en omdat veel mensen niet met vakantie zijn geweest, werden de scooters ineens zeer populair en werd de 100e scooter eerder verkocht dan gedacht.

Berinifabriek

Eigenaar Geert Heeroma vertelt trots te zijn het merk Berini terug te hebben mogen brengen naar Emmen omdat er in de jaren 60 een heuse Berinifabriek gehuisvest was op het industrieterrein van Emmen. Helaas heeft dat maar 2 jaar mogen duren maar het feit dat de Berini nú meer en meer in het Emmense en verre omstreken in het straatbeeld verschijnt, vervult de geboren en getogen Emmenaar met trots. Wat hem betreft gaat de naam Berini weer een begrip worden in Emmen en geheel Zuid-Oost Drenthe!

(Foto: Richard Broekhuijzen)