Zaterdag 12 september livestream Festerica!

Regio / Erica – Het jaarlijkse Festerica, een festival voor opkomende rockbands uit Zuid-Oost Drenthe, presenteert zaterdag 12 september een livestream rechtstreeks vanuit Erica.

Festerica presenteert a.s. zaterdag een eigen livestream via hun Facebookpagina Festerica het jaarlijkse festival voor opkomende rockbands uit de regio Zuidoost Drenthe. De livestream is vanaf 19:00 uur te volgen!

Muzikaal treffen, interviews en meer

Tijdens de livestream is er muziek te horen van onder andere Few Taken, Greenhouse en speciaal samengestelde band met muzikale vrienden van Festerica. Ook zijn er interviews met bijzondere gasten.

Gemeentedichter Eva Broekmann komt vertellen over haar eerste dichtbundel en is er een interview met 12AM-muzikanten Stefan en Danny de Roo over de invloed van Skik op hun muzikale carrière. Daarnaast zijn er columns en er is een quiz waarbij je toffe prijzen kunt winnen.

De organisatie van het festival heeft ondanks de coronamaatregelen niet stil gezeten. Zo presenteerden ze via Facebook een alternatief seizoen van FestericaTV en zonden ze de afgelopen acht weken afleveringen uit van de documentaire ‘Festival op een meisjesnaam’.

Hier vindt u de link naar Festerica livestream via Facebook zaterdag 12 september vanaf 19.00 uur.