Promotiefilm NOC*NSF Nationale Sportweek roeivereniging DRV34 online

Regio -De opname van de promotiefilm voor de NOC*NSF Nationale Sportweek was een groot succes voor Emmer roeivereniging DRV34. En er is nog meer nieuws deze maand !

NOC*NSF Nationale Sportweek

Woensdag 26 augustus vonden op de Grote Rietplas filmopnamen plaats ter promotie van de NOC*NSF Nationale Sportweek in Emmen. Het bericht dat de roeivereniging DRV34 onderdeel mocht uitmaken van deze film kwam op donderdag 20 augustus binnen. Alle hens aan dek was het devies, want een unieker mogelijkheid om de roeivereniging te profileren is nauwelijks denkbaar! Direct aan het begin van de film zijn mooie roei opnames te zien. Het eindresultaat van de promotiefilm is via deze link te zien.

Dank

Grote dank is verschuldigd aan de besturen, roeiers en vrijwilligers van ARC Assen, RV Salland en TRV Tubantia. De roeiverenigingen ARC Assen en TRV Tubantia stelden belangeloos boten en botenwagens beschikbaar en de roeiers van de drie verenigingen lieten zich niet kennen. Het regende werkelijk pijpenstelen tijdens de filmopnamen. Maar dat weerhield de roeiers en leden van de Reddingsbrigade er niet van om met veel enthousiasme en merkbaar plezier het water van de Grote Rietplas op te gaan. Ook de Hoogeveense Roeivereniging De Compagnie wilden graag een bijdrage leveren, maar voor hen was het nèt te kort dag om dit te realiseren. Dus ook zij heel erg bedankt voor alle inspanningen!

Meer nieuws deze maand

Tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek worden er ‘mini open dagen’ georganiseerd op:
• zaterdag 19 september van 13:00 uur tot 15:00 uur en
• zaterdag 26 september van 13:00 uur tot 15:00 uur
Ook nu is de locatie tussen de Kanobaan en de Grote Rietplas (Parkeerplaats aan het einde van de Boerweg) opnieuw het ontmoetingspunt.

Hierbij doet de roeivereniging opnieuw een beroep op de roeiverenigingen in de regio om met boten, botenwagens, roeiers en vrijwilligers naar Emmen te komen. Dit om het roeien in Emmen definitief op de kaart te zetten!

Roeiverenigingen, sponsoren, vrijwilligers en (aspirant) roeiers kunnen zich hier aanmelden.