Nomineer vandaag nog “Uw beste Buur gemeente Emmen 2020”

Regio – De nominatie voor : “Beste buur van gemeente Emmen 2020” staat nog open tot en met morgen 5 september. Hierna is de nominatiemogelijkheid gesloten.

Landelijke Burendag

Is jouw buurman of buurvrouw de beste buur van Emmen? Ook dit jaar kun je iemand nomineren. Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren. Een dag waarop je gezellig samenkomt en veel mensen iets goeds doen voor elkaar en voor de buurt. Tijdens de landelijke Burendag op zaterdag 26 september worden de winnaars bekend gemaakt door de jury en in “de bloemen gezet” door burgemeester Eric Van Oosterhout.

Beste buur

Heb jij een buurman of buurvrouw die veel voor jou en anderen doet? Iemand die een bijdrage levert aan een fijne sfeer in de straat. Ken je iemand in je buurt die altijd een oogje in het zeil houdt en die altijd vriendelijk is tegen de spelende kinderen in de straat? Dan is deze persoon misschien wel de beste buur van gemeente Emmen.

Dit jaar iets anders

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is Burendag dit jaar wel net iets anders dan anders. Andere jaren werden er veel activiteiten georganiseerd in Emmen. Dit jaar gaat Buurtbemiddeling Emmen er weer voor zorgen dat de winnaars op een feestelijk manier in het zonnetje worden gezet. Op welke wijze dat gebeurt is afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het coronavirus.

Nomineer

Je beste buur kan je, tot zaterdag 5 september, nomineren door een mail met motivatie te sturen naar buurtbemiddeling@sednaemmen.nl.