Camping Veenweide viert gepast 50e verjaardag SVR

Zwartemeer – De SVR bestaat 50 jaar! Camping Veenweide in Zwartemeer vierde het wel, maar op een aangepaste wijze. (Op de foto in het midden tussen de gasten de eigenaars het echtpaar Rocks)

50 jaar

De SVR (Stichting Vrije Recreatie) vierde donderdag 3 september haar 50e verjaardag. Een echt jubileum, want de SVR maakte vanaf die datum, 50 jaar geleden, kampeermogelijkheden bij de boer mogelijk. Deze verjaardag van de SVR werd al ver vooraf gepland met vele feestelijkheden, helaas wierp ook hier het coronavirus een drempel op.

Veenweide_persfoto-web-MSL_6258
Ook de campinggasten bleven niet stil zitten en staken de handen uit de mouwen.

Op Minicamping Veenweide in Zwartemeer werd het, met een kop koffie en gebakje van de SVR, toch nog een beetje feestelijk. Helaas werkten vandaag ook nog eens de weergoden niet mee, want de paraplu’s moesten echt wel tevoorschijn gehaald worden.Veenweide-persfoto-web-MSL_6261

Camping Veenweide

De camping Veenweide word gerund door Ben en Annelies Rocks en bestaat intussen alweer ruim 14 jaar. Grenzend aan het natuurgebied Bargerveen is het voor de vele campinggasten een fantastisch startpunt voor fiets- en wandeltochten. De camping is van allerlei gemakken voorzien en heeft intussen 25 staanplaatsen en voor trekkers met een tentje is er eventueel een apart stukje terrein beschikbaar.

Camping Veenweide
Ben en Annelies Rocks
Kamerlingswijk wz 123
7894AP Zwartemeer

Website: https://www.campingveenweide.nl/
E-mail:     bhrocks@home.nl

Telefoon: 06-103 18 488
of:                0591-312206

error: De inhoud van deze website is beschermd !!