Ellen van de Velde exposeert in bibliotheek Klazienaveen

Klazienaveen –  De in Klazienaveen woonachtige kunstenares Ellen van de Velde exposeert binnenkort voor de eerste keer een groot deel van haar werk in de bibliotheek van Klazienaveen.

Ellen van de Velde is nog niet bijzonder lang als kunstenares bezig. In oktober 2016 heeft Ellen haar eigen creativiteit pas ontdekt en krap twee jaar na het ontdekken en verder ontwikkelen van haar “gave” heeft Ellen zich ingeschreven bij de KvK onder de naam ‘Ellen’s Portret-Art’. Ellen van de VeldeOok werkt Ellen sinds de eerste penseelstreken aan de ‘Nachtwacht van Emmen’  al mee aan het realiseren van het reusachtige project, waaraan ruim 35 schilders uit de regio aan samenwerken. Naar verwachting moet daar nog ongeveer half jaar aan gewerkt worden voordat het definitief af is.

expostie

Ellen’s eerste expositie is nu in aantocht, waarvan de officiële opening voor genodigden op vrijdag 31 juli zal plaatsvinden. Vanaf zaterdag 1 augustus t/m woensdag 30 september zal de expositie te zien zijn in de bibliotheek van Klazienaveen. De toegang is gratis. Er zullen originele werken te zien zijn maar ook reproducties van eigen werk in opdracht. Hiervan hangen enkele werken zelfs in het buitenland.

Als u Ellen zelf wilt ontmoeten: op de woensdagen 12 en 26 augustus en 9 en 23 september is zij aanwezig van 13.00 tot 16.00 uur. Ellen zal dan live tekenen en proberen antwoord op uw vragen te geven.

Voor meer informatie:
Website: http://ellensportret-art.nl/
E-mail: info@ellensportret-art.nl

Wat: Expositie Ellen’s Portret-Art
Wanneer: zaterdag 1 augustus t/m woensdag 30 september, toegang is gratis
Waar:
Bibliotheek Klazienaveen
Van Echtenstraat 24
7891 LM Klazienaveen