Wandelevenement Walk4Energy verplaatst naar oktober 2021

Oranjedorp – Helaas is er dit jaar geen Walk4Energy. De 2020 editie is vanwege de corona-maatregelen helaas niet haalbaar dit jaar.

Het bestuur van Stichting Energy4Kids heeft helaas het besluit moeten nemen om Walk4Energy 2020 af te gelasten. Met alle maatregelen die zijn gesteld rondom het corona-virus is het helaas niet haalbaar om het populaire wandelevenement dit jaar door te laten gaan.

3 oktober 2021

De organisatie is erg blij met alle sponsoren die ook dit jaar hebben toegezegd hun steentje bij te dragen aan het evenement. Echter door het Corona-virus vindt het bestuur van Stichting Energy4Kids het niet fair om nu geld te gaan vragen aan hun sponsoren. Ook dit heeft bijgedragen aan het besluit om het evenement dit jaar af te gelasten. Wel is er alvast een nieuwe datum gepland. De Walk4Energy zal alsnog georganiseerd worden op zondag 3 oktober 2021.

(Foto: archief Henk Lambers)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!