Kinderboerderij Beatrixhoeve Zwartemeer maakt Zomerprogramma bekend

Zwartemeer – De beheerders van Kinderboerderij Beatrixhoeve Zwartemeer maken hierbij hun Zomerprogramma bekend. De activiteiten zijn bedoeld voor Voorschool en Basisschool kinderen in Zwartemeer en omgeving.

Het Kinderboerderij Beatrixhoeve Zomeractiviteitenprogramma start komende woensdag 8 juli vanaf 13.00 tot 16.00 uur. (Voor drinken en iets lekkers word natuurlijk gezorgd)

Woensdag 8 juli: Boerderijdorp bouwen
Hutten bouwen, dierenpoort bouwen (soort totempaal), marshmallows roosteren, knutselactiviteit, schminken.
Deelnamekosten €2,=
Woensdag 15 juli: Waterwereld
Waterspellen, buikglijbaan, water, water en water!
Deelnamekosten €2,=.
Woensdag 22 juli: Vossenjacht
Deelnamekosten €2,=.
Woensdag 29 juli: Kinderbingo
Deelnamekosten €2,=.
Woensdag 5 augustus: Kermis
o.a. oud-Hollandse spelletjes
Deelnamekosten €2,=.
Woensdag 12 augustus: Jump fun
Verschillende springkussens en een spannende baan
Deelnamekosten €3,50.
Zondag 16 augustus: Familiedag
Playbackshow/ BBQ van 14.00- 19.00 uur
Deelnamekosten €5.= voor volwassenen en kinderen kosten €3,50.

Opgeven

Opgeven kan per activiteit via een pb of briefje in de brievenbus bij de kinderboerderij. Maar bellen kan ook: 06-45456678 (Linda). Het geld mag gewoon meegenomen worden op de dag zelf. Natuurlijk begrijpen wij dat er ook kinderen zijn die iets meer moeite hebben met andere kinderen, groepen/drukte of activiteiten. Toch vinden wij dat alles toegankelijk moet zijn voor iedereen. Stuur ons bericht en wij kijken naar een aangepast programma.

Tevens willen wij graag nog 1 of 2 activiteiten organiseren voor de jeugd van 12 tot 18 jaar. Hiervoor zijn ook uw ideeën van harte welkom en daarnaast zoeken wij enthousiaste ouders en jeugd vanaf hun middelbare school leeftijd om ons te komen assisteren tijdens deze middagen.

Sponsoring en steunen

Natuurlijk kan ook de Kinderboerderij Zwartemeer niet zonder uw ondersteuning, dat kan financieel zijn of in materialen of uw medewerking aan activiteiten.

Voor het bouwen van het boerderijdorp kunnen wij nog wel hout (pallets) en spijkers e.d. gebruiken wat gedurende de gehele vakantieperiode gebruikt kan worden. Maar u kunt ons ook steunen via het inleveren van lege flessen bij de Spar supermarkt in Zwartemeer. Daar staat vanaf deze week een bak voor de bonnetjes. Wilt u ons financieel steunen? Graag, u kunt uw vrijwillige bijdrage storten op:  NL21 RABO 0125 7217 65 t.n.v. Stichting Kinderboerderij Beatrixhoeve.

Alvast onze hartelijke dank voor uw bijdrage!

Facebook: Kinderboerderij Beatrixhoeve
Contact: Linda Pepping, tel. 06-454 56 678