Geschiedenis van Klazienaveen door de ogen van de Zandtovenaar

Klazienaveen – De geschiedenis van Klazienaveen door de ogen van de Zandtovenaar zou al op 5 mei dit jaar plaatsvinden. Helaas gooide het Coronavirus ook het geplande optreden van de Zandtovenaar in het honderd.

teleurstelling

Vanwege Corona maatregelen moest de komst van de Zandtovenaar op 5 mei naar Klazienaveen helaas worden geannuleerd. Een grote teleurstelling voor de Werkgroep 75 Jaar Vrijheid Klazienaveen en de vele belangstellenden voor dit spektakel. Het is de Stichting Historisch Klazienaveen echter gelukt de Zandtovenaar opnieuw te contracteren voor de jaarlijkse historische avond op vrijdag 13 november 2020.

Historische show

Onder de titel “Geschiedenis van Klazienaveen door de ogen van de Zandtovenaar” wordt een prachtige show gegeven in de RK Kerk in Klazienaveen. In overleg met Historisch Klazienaveen maakt de Zandtovenaar een op maat gemaakte historische show over de geschiedenis van Klazienaveen.

Historisch Klazienaveen heeft voor deze locatie gekozen zodat veel belangstellenden deze show van dichtbij mee kunnen maken. Met nadruk moet worden vermeld dat het niet gaat om een kerkdienst, maar om een historische avond. In de afgelopen jaren werden deze avonden gehouden in de kantine van het Esdal College.

Vanzelfsprekend wordt nu al nagedacht over een Corona virusvrije omgeving.
Nadere invulling van deze historische avond volgt.

(Foto: De Zandtovenaar)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!