Laatste nieuws over 2020 editie Triathlon Klazienaveen

Klazienaveen – Zondag 23 augustus 2020 zou de Triathlon in Klazienaveen samen met de allereerste Familietriathlon georganiseerd gaan worden. Maar zowel de Triathlon Klazienaveen alsook de Zwemprestatietocht van 19 juni zullen helaas moeten worden geannuleerd.

Vergunning plichtige evenementen

Het Coronavirus heeft grote impact op de samenleving en dus ook op onze sportwereld. Dinsdag 21 april heeft de regering in overleg met het R.I.V.M. besloten alle vergunning plichtige evenementen tot 1 september te verbieden. Dit betekent helaas dat ook een streep door de Heller & Heller Triathlon Klazienaveen van 23 augustus en de Zwemprestatietocht dat op 19 juni gehouden zou worden.

Veiligheid staat voorop

De organisatie van Triathlon Klazienaveen geeft aan dat er nog een tijdlang de hoop aanwezig was dat er alsnog doorgang zou kunnen vinden van beide sportevenementen. Temeer omdat het pas in augustus dit jaar gepland was. Maar helaas, tot hun grote spijt mag dit niet zo zijn. De veiligheid van atleten, vrijwilligers en publiek staat voorop. De organisatie hoopt dat de situatie snel onder controle is en ze volgend jaar weer een prachtige triathlon neer kunnen zetten in Klazienaveen en waarbij opnieuw veel atleten verwelkomd kunnen worden.

Restitutie en datum 2021

Iedereen die zich voor de triathlon 2020 heeft ingeschreven ontvangt de komende dagen een e-mail van de organisatie betreffende restitutie van het inschrijfgeld. De Triathlon Klazienaveen keert volgend jaar echter terug! De datum is nu al bekend en zet deze datum alvast in je agenda:

Het vaste 2e weekend in juli, dus op zondag 11 juli 2021

Stichting Triathlon Klazienaveen wenst iedereen een fijne zomer. Let goed op je gezondheid en elkaar!

Website

Neem ook eens een kijkje op de geheel vernieuwde website van triathlon Klazienaveen: www.triathlonklazienaveen.nl

(Foto: archief Henk Lambers)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!