Kunst in Klazienaveen ook afgelast vanwege Coronavirus

Klazienaveen – Kunst in Klazienaveen moet helaas ook worden afgelast vanwege het Coronavirus. Zaterdag 13 en zondag 14 juni 2020 zou de eerste editie van Kunst in Klazienaveen plaatsvinden.

Onzeker

Door de maatregelen die zijn opgesteld rondom het Coronavirus is de organisatie genoodzaakt het evenement te verzetten naar het volgende jaar. De organisatie heeft nog gekeken naar de mogelijkheid om het evenement in een later stadium dit jaar te laten plaatsvinden, maar zag hier geen  mogelijkheid toe. De situatie rondom het Coronavirus is te onzeker om voor dit jaar nog een nieuwe datum te plannen.

Veel belangstelling voor eerste editie kunstevenement

De eerste editie van het kunstevenement werd goed ontvangen. Maar liefst 31 kunstenaars hadden zich aangemeld om hun kunstwerken te exposeren tijdens het 2-daagse evenement. Exposanten die zich hadden aangemeld hebben inmiddels hun geld teruggestort gekregen. Een exacte datum voor volgend jaar is nog niet vastgesteld. Waarschijnlijk zal in juni 2021 alsnog de eerste editie van Kunst in Klazienaveen plaatsvinden.