Harry Omlo van Bruna Klazienaveen enigszins teleurgesteld. ING Servicepunt wordt opgeheven!

Klazienaveen –  Franchisenemer Harry Omlo van de Bruna in Klazienaveen is enigszins teleurgesteld. Het ING Servicepunt in de Bruna Klazienaveen wordt namelijk binnenkort opgeheven.

Achter in de Bruna winkel in Klazienaveen is nu nog een ING Servicepunt gevestigd waar o.a. gepind en gestort kan worden. “Nu nog wel, maar niet lang meer, helaas” zegt Harry Omlo van de Bruna Klazienaveen enigszins teleurgesteld.Bruna_ING-pinnen-1

Omlo: “De oorspronkelijke bedoeling van  de ING was om het servicepunt pas eind mei dit jaar op te heffen, maar dit is, ondanks de huidige maatschappelijke problemen met het Coronavirus, zelfs vervroegd.”

“Tot en met dinsdag 28 april dit jaar is het servicepunt beschikbaar, daarna is het definitief gesloten, inclusief de PIN-automaat.” Niet erg klantvriendelijk vindt Harry Omlo, want het nu dichtstbijzijnde ING-servicepunt is in Emmen.

Nieuwe PIN-automaat

Het verdwijnen van de ING  PIN-automaat heeft natuurlijk ook voordelen, er komt namelijk een nieuwe gele PIN-automaat van Geldmaat te staan. Deze nieuwe gele PIN-automaten kunnen van vrijwel alle banken PIN-transacties verwerken, dit in tegenstelling tot het oude ING servicepunt dat alleen maar transacties van eigen klanten kon verwerken.

Onduidelijk

Het nog niet duidelijk wanneer de nieuwe gele PIN-automaat van Geldmaat geplaatst kan gaan worden. Het was de bedoeling, dat als eind mei het ING servicepunt zou verdwijnen, er aansluitend een nieuwe PIN-automaat geplaatst zou gaan worden. Het is echter  i.v.m. het Coronavirus niet duidelijk wanneer dit nu wel mogelijk is. De exacte datum is dan ook niet bekend, en de klanten zijn na 28 april tijdelijk aangewezen op andere PIN-automaten in Klazienaveen.

Geldmaat

De gele geldautomaten van Geldmaat komen stapsgewijs in het straatbeeld ter vervanging van  de oude automaten van de ABN AMRO, ING en de Rabobank.Geldmaat_2020-(4)
De vernieuwde automaten worden evenwichtig over het land verspreid, en de geldautomaten zien er hetzelfde uit en werken ook hetzelfde. Ook bij de RABO bank in Klazienaveen wordt al sinds enige tijd vermeld dat de vertrouwde RABO PIN-automaten verdwijnen en plaats gaan maken voor de nieuwe gele geldautomaten van Geldmaat.