En nu de hoogte in!

Zwartemeer / Klazienaveen – En nu de hoogte in!  Zo sprak één van de  werknemers van Bouwbedrijf Wolken uit Zwartemeer. We hebben er zin in!

Ondanks de moeilijke tijden en de problemen i.v.m. het Coronavirus doet het bouwbedrijf uit Zwartemeer er alles aan om op schema te blijven. Hoe moeilijk het soms ook is met die anderhalve meter afstand houden en al die andere tijdelijke regels die er gelden.

Gisteren, dinsdag 14 april,  werd er met behulp van een reusachtige Mammoetkraan een start gemaakt met de constructie van het trappenhuis en liftschacht. De betonnen elementen liggen allemaal klaar om geplaatst te worden, en het gaat snel!Wolken_centrum-Klazienaveen_2020-(3)Wolken_centrum-Klazienaveen_14-4-2020-(12) Wolken_centrum-Klazienaveen_14-4-2020-(1)
Over een aantal maanden is het gat waar de ‘pukkel’ van Klazienaveen stond verdwenen, en zal er een nieuw, modern gebouw verrezen zijn.Wolken_centrum-16--14-04-2020

error: De inhoud van deze website is beschermd !!