Uitvaartcentrum Zwartemeer ondergaat een stevige opknapbeurt

Zwartemeer – Het Uitvaartcentrum Zwartemeer krijgt een stevige opknapbeurt. Het  gebouw deed, voordat het in 2017 definitief overgenomen werd door de begrafenisvereniging, dienst als Hervormde Kapel.

De verbouwing van de toiletgroep met invalidentoilet is intussen al gereed, en onlangs zijn de airco/warmtewisselaars op het dak geplaatst en de binnenunits ervan staan op de nieuwe werkzolder. De in-/uitstroom buizen zijn netjes en onzichtbaar in het plafond verwerkt.Aula_Zwartemeer_2020-(7)

Buiten werd de opening van het overbodig geworden raamkozijn onder de naam KAPEL dichtgemetseld, waarschijnlijk blijft deze naam behouden.Aula_Zwartemeer_2020-(5)De grote zaal is voorzien van een zwevend plafond waaraan straks kroonluchters met een indirecte verlichting gemonteerd gaan worden.Aula_Zwartemeer_2020-(3)

Intussen is het Uitvaartcentrum Zwartemeer van binnen schilder-klaar. Her en der hangen er nog wel wat draden uit de wanden en de plafonds, maar als het schilderwerk klaar is, kunnen ook deze afgemonteerd gaan worden.

Aula_Zwartemeer_2020-(2)
Raamkozijn vanuit de zaal
Aula_Zwartemeer_2020-(1)
Discreet overzicht op de zaal vanuit het audiocentrum

Ook wordt er een aparte ruimte gecreëerd van waaruit discreet contact met de bezoekers gehouden kan worden voor de audio- /mediadienstverlening.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!