Nieuws Roeivereniging Emmen i.o.

Regio – Corona! We hadden de vaart er mooi in. De aanmeldingen voor de open dag op 25 april kwamen gestaag binnen en de Roeivereniging stond op het punt te worden opgericht.

Maar ook als startende vereniging kennen we onze verantwoordelijkheid. We stellen de open dag, dat op 25 april dit jaar gepland stond, voor onbepaalde tijd uit. Het bestrijden van het Coronavirus heeft nu de hoogste prioriteit. Vooral nu.

Bredere samenwerking

Maar we komen terug. Groter, sterker en krachtiger!  De samenwerking met Watersport Drenthe, de Reddingsbrigade Zuidoost Drenthe wordt steeds hechter met een gemeenschappelijk te organiseren open dag als praktisch gevolg.

Ook het overleg met Wijkvereniging De Rietlanden Emmen en Wijkvereniging Woonparc-Sandur – Emmen, leverde een mooi, gemeenschappelijk plan op om reuring te brengen op de locatie tussen De Grote Rietplas en de kanobaan.

Swim to Fight Cancer

Ondertussen hebben we (Watersport Drenthe, de Reddingsbrigade Zuidoost Drenthe en de Roeivereniging) besloten om Swim to Fight Cancer Emmen gezamenlijk te ondersteunen. Swim to Fight Cancer Emmen wordt door Bij Daan Events georganiseerd, een initiatief dat wij van harte ondersteunen.

M&gezond

Tot slot zijn we met M&gezond in gesprek om samen te beoordelen hoe wij een steentje kunnen bijdragen ten aanzien van een gezonde en actieve leefstijl. Kortom, Corona moet snel het land uit, want we staan te popelen!
Intussen: houd voldoende afstand en blijf gezond!

Hartelijke groet,
Jaap Hof
Voorzitter Roeivereniging Emmen i.o.

(Foto: archief klazienaveenlokaal)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!