Nieuw dak voor de Weegbree in Klazienaveen

Klazienaveen – De meeste nieuwsberichten gaan de laatste weken over het Corornavirus en de gevolgen hiervan. Maar de bouwwereld moet indien mogelijk zoveel mogelijk doordraaien.

Zo ook in Klazienaveen! De Weegbree in Klazienaveen werd afgelopen woensdag en donderdag van een nieuw dak voorzien. Hiervoor was het in verband met de veiligheid noodzakelijk om de doorgaande straat voor een aantal uren af te sluiten.

Met een immense grote kraan van Kraanbedrijf Hendrik Uildriks B.V. met een een reusachtig bereik werden de benodigde materialen afgelopen woensdag 25 maart op het dak gehesen. Met ergens halfweg het immense gevaarte, zie je op de foto’s de kraanmachinist zijn (-haar-) werk doen, en de DNN-Groep doet de rest!

error: De inhoud van deze website is beschermd !!