Werkzaamheden Buffer-Zuid Bargerveen toegelicht met een informatieavond

Regio – Er wordt druk gewerkt aan de plannen voor de nieuwe Buffer-Zuid van het Bargerveen. Om alle gaande en geplande werkzaamheden toe te lichten is er binnenkort een informatieavond.

Buffer Zuid

Er is in opdracht van de Bestuurscommissie Bargerveen-Schoonebeek veel gerekend en geschetst. In februari en maart vorig jaar is de Battle of Concepts gehouden. Hier kwamen meer dan 100 grote- en kleine, maar vooral zeer gevarieerde plannen voor buffer-zuid naar voren. Het dit jaar staat in het teken van ideeën kiezen en uitwerken tot concrete plannen in goede balans met het Bargerveen en de omgeving.

Informatieavond

De Bestuurscommissie Bargerveen-Schoonebeek organiseert in nauwe samenwerking met de Stichting Beek en Veen op 10 maart een informatiebijeenkomst. De informatieavond vindt plaats in de Dorpshoeve aansluitend aan de jaarvergadering van Dorpsbelangen. U bent welkom vanaf 19.30 uur. Het programma van deze avond begint om 20.00 uur.

Tijdens deze avond laten we zien waar we inmiddels staan en halen we aanvullende ideeën of wensen voor de buffer op. Natuurlijk geven we een korte presentatie, maar daarna zal er een soort ‘markt’ zijn waar we verschillende ideeën laten zien en vooral ook graag horen welke ideeën er nog leven. De Bestuurscommissie nodigt iedereen van harte uit om langs te komen en zijn of haar inbreng te leveren. Hopelijk tot dan!

Wat: Informatieavond Buffer-Zuid Bargerveen
Wanneer: Dinsdag 10 maart, zaal open 19.30 uur
Waar:
Dorpshoeve
Europaweg 143A
7766 AE  Nieuw-Schoonebeek

error: De inhoud van deze website is beschermd !!