Wat vinden Klazienaveners van de bereikbaarheid van hun woonomgeving?

Klazienaveen/Regio – Wat vinden Klazienaveners van de bereikbaarheid van hun woonomgeving? Vul ook de vragenlijst in van Felix Pot promovendus aan de Rijksuniversiteit Groningen en maak kans op een leuk geldbedrag.

Mobiliteit steeds belangrijker

Gebieden buiten de grote steden in Nederland zijn in beweging! Letterlijk, want de afstanden tot voorzieningen zijn hier vaak groter. Mobiliteit lijkt daardoor steeds belangrijker te worden.

Voor sommige mensen kunnen deze ontwikkelingen problemen opleveren. Tegelijkertijd zullen er ook mensen zijn die geen of minder problemen ervaren. Veel onderzoek richt zich nu op de grote steden, terwijl een groot deel van de bevolking juist daarbuiten woont.

Om in de toekomst de bereikbaarheid en leefbaarheid op peil te houden, zijn uw ervaringen erg belangrijk. Uw beleving van de bereikbaarheid staat centraal in het onderzoek van promovendus Felix Pot van de Rijksuniversiteit Groningen.

Inwoners Klazienaveen en omgeving

Om deze vragen te beantwoorden is uw mening van groot belang. Daarom is een vragenlijst opgesteld met vragen over hoe u de bereikbaarheid in uw woonomgeving beleeft.

Alle inwoners van Klazienaveen en omgeving zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen. Het invullen duurt ongeveer 15 minuten. Onder de deelnemers worden tien geldbedragen van €50 verloot.

U kunt via de hieronder staande link de vragenlijst invullen en dingt u mee naar één van de geldbedragen:

rug.shortcm.li/bereikbaarheid

Voor eventuele vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met onderzoeker Felix Pot:

Tel: 050 – 363 38 97
E-mail: f.j.pot@rug.nl

(Foto ter illustratie: archief klazienaveenlokaal.nl)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!