Open-Huis-Dienst Vrijzinnige Geloofsgemeenschap in Klazienaveen en omgeving

Klazienaveen – De Vrijzinnige Geloofsgemeenschap in Klazienaveen houdt een Open-Huis-Dienst. Iedere belangstellende is van harte welkom op deze speciale dienst!

Op zondag 22 maart a.s. houdt de Vrijzinnige Geloofsgemeenschap in Klazienaveen en omgeving een Open-Huis-Dienst. “Buurtbewoners en mensen die gewoon een keer achter de voordeur willen kijken zijn van harte welkom,” dit schrijft de 27-jarige Nick Everts. “Of je gelovig bent of niet, het maakt niet uit,” vervolgt hij.

De Open-Huis-Dienst zal geleid worden door de nog jonge Nick die intussen alweer anderhalf jaar voorganger is. De muzikale ondersteuning zal gedaan worden door de 24-jarige Marc Bruinewoud (piano, orgel en accordeon). Ook zal een koor hun klanken laten horen. Het thema is van deze Open-Huis-Dienst is:  ‘Ik red het niet alleen’.

Vrijzinnige Geloofsgemeenschap

Kenmerkend voor de Vrijzinnige Geloofsgemeenschap is dat zij vanuit de humanistisch-christelijke tradities actuele levensvragen stelt en mensen aanmoedigt eigen antwoorden te vinden. Daarbij heeft zij de moed om oude zekerheden los te laten en opzoek te gaan naar dat wat (opnieuw) houvast, hoop, plezier en richting geeft.

Tweewekelijkse diensten

In de tweewekelijkse diensten komen zo’n 25 á 30 mensen. Zij laten elkaar vrij in wat ze geloven en zijn tegelijk betrokken met elkaar. Tijdens de Open-Huis-Dienst toont de vrijzinnige geloofsgemeenschap zich gastvrij. Iedereen is welkom en na afloop is er volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten tijdens de koffie met voor de gelegenheid een extra lekkere koek.

Wat: Open-Huis-Dienst Vrijzinnige Geloofsgemeenschap Klazienaveen
Wanneer: Zondag 22 maart – aanvang 10.00 –
Waar:
Vrijzinnige Geloofsgemeenschap Klazienaveen en omstreken
Dordsedijk 5
7891 NJ Klazienaveen