Verkoop potgrond t.b.v. H. Henricuskerk Klazienaveen

Klazienaveen – De parkeerplaats bij de H. Henricuskerk aan de Stellingstraat in Klazienaveen wordt weer voor heel even omgetoverd tot een tijdelijk tuincentrum.

Op zaterdag 14 maart wordt er namelijk opnieuw een potgrondactie gehouden t.b.v. de H. Henricuskerk. De potgrond van uitstekende kwaliteit is verpakt in zakken van 40 liter en gaan drie euro kosten. De opbrengst van deze verkoopactie is bestemd voor het onderhoud van de katholieke kerk in Klazienaveen.

bestellen voor 1 maart kan ook

U kunt ook zakken reserveren, dan bent u er zeker van dat er daadwerkelijk voldoende zakken met potgrond voor u zijn. Hiervoor kunt u terecht bij Frederikus Kuper op telefoonnummer 06 – 30 57 32 35. Doe dit echter wel voor 1 maart a.s.!

Wat: verkoop potgrond zakken 40 liter
Wanneer: zaterdag 14 maart tussen 8.30 en 10.00 uur
Waar: H. Henricuskerk,  Stellingstraat z.z. 4, Klazienaveen

error: De inhoud van deze website is beschermd !!