Speciale avond voor teamcaptains SamenLoop voor Hoop

Emmen/Regio – De Emmer editie van de SamenLoop voor Hoop organiseert binnenkort een speciale avond voor de teamcaptains. Deze speciale avond is bedoeld om hen te informeren en te ondersteunen in hun voorbereidingen.

Al 22 teams

De tweede editie van de SamenLoop voor Hoop Emmen krijgt steeds meer gestalte. Inmiddels hebben zich al 22 teams met ruim 200 deelnemers voor de 24-uurs wandelestafette tegen kanker ingeschreven. Er komt een speciale avond om de teamcaptains te informeren en te ondersteunen in hun voorbereidingen.

uitnodiging teamcaptains

Alle teamcaptains zijn op woensdagavond 11 maart vanaf 19.30 uur van harte welkom bij Inloophuis Sigrid’s Garden aan de Weerdingerstraat. Tijdens de bijeenkomst kunnen de teamcaptains kennismaken met elkaar en ideeën en acties uitwisselen. Uiteraard kunnen die avond ook volop vragen gesteld worden aan de organisatie.

Ook als je nog geen team hebt aangemeld of graag eerst meer informatie wilt over de SamenLoop voor Hoop, ben je met maximaal twee personen van harte welkom. Meld je in dat geval wel vooraf aan via slvh-teams2020@gmail.com

20 en 21 juni in Emmen

De SamenLoop voor Hoop is een initiatief van KWF Kankerbestrijding en wordt in veel gemeenten in ons land gehouden. In Emmen is de manifestatie in het weekend van 20 en 21 juni. Dan zullen hopelijk vele honderden deelnemers in estafettevorm 24 uur lang, van zaterdagmiddag 16.00 uur tot zondagmiddag 16.00 uur, hun rondes lopen door het Rensenpark. Allemaal met maar één doel: kanker moet de wereld uit.

Ook meedoen of meer weten over de SamenLoop voor Hoop? Kijk dan op www.samenloopvoorhoop.nl/emmen

error: De inhoud van deze website is beschermd !!