Nieuwe tips kofferbakmoord vanavond in Opsporing Verzocht

Klazienaveen/Regio – Vanavond wordt er in het tv-programma Opsporing Verzocht meer nieuws over de moord op Ralf Meinema bekendgemaakt. Er zijn sinds de tipgeld verhoging van 15.000 naar 100.000 euro inmiddels 18 nieuwe tips ontvangen.

Na de forse verhoging van het tipgeld in de zaak rond de kofferbakmoord zijn er bij de politie nieuwe tips binnengekomen over mogelijk meerdere betrokkenen bij de moord op Ralf Meinema.  Een getuige zou drie auto’s gezien hebben.

Dit melden meerdere nieuwsdiensten op basis van informatie van de politie Noord-Nederland. Het tv-programma Opsporing Verzocht besteedt vanavond aandacht aan deze nieuwe ontwikkelingen van de kofferbakmoord. Ook wordt er vanavond meer van al wat oudere informatie bekendgemaakt. Het programma is te volgen op NPO 1 om 20.35 uur.

drietal auto’s

Het zwaar toegetakelde lichaam van de uit Klazienaveen afkomstige destijds 31-jarige Ralf Meinema werd op 31 maart 2017 aangetroffen in de kofferbak van zijn eigen Mercedes. Eén van de tips komt van een getuige die rond half vijf in de ochtend waarop het slachtoffer werd gevonden een drietal auto’s heeft gezien aan de Europaweg in Coevorden, kort bij de plek aan het Stieltjeskanaal waar de Mercedes is achtergelaten.

Witte of lichtkleurige auto’s

Het gaat om een witte of lichtkleurige Volkswagen Polo en een witte of lichtkleurige Seat Ibiza. Omdat ook vermoedelijk de oude zwarte Mercedes van Meinema bij deze wagens reed, denkt de politie dat de bestuurders meer weten over de dood van Meinema.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!