‘Worden wie je bent’, een gratis training voor jongeren!

Klazienaveen/Regio – Een gratis training ‘Worden wie je bent’ voor jongeren! Leren om sterker in het leven te staan!

De Welzijngroep Sedna organiseert in de voorjaarsvakantie, van maandag 17 tot en met donderdag 20 februari, een gratis vierdaagse training voor jongeren (15 t/m 24 jaar).

Doelen realiseren

De training ‘Worden wie je bent’, ook wel bekend als NLP-training, geeft jongeren handvatten om vol vertrouwen in het leven te staan. Ze krijgen helderheid over wie ze zijn, wat ze willen en welke mogelijkheden ze in huis hebben om hun doelen te realiseren.

Zelfkennis en praktische vaardigheden

Voor jongeren die hun communicatie willen verbeteren, meer vertrouwen en plezier willen hebben privé of op school, is de training een uitkomst. Ze leren vaardigheden waarmee ze vrijer worden in hun keuzes, flexibeler worden en meer succesvol om kunnen gaan met dagelijkse situaties. Vragen die tijdens de training onder andere aan bod komen zijn: ‘Hoe vergroot ik mijn kansen op succes?’ en ‘Hoe maak ik de juiste keuzes?’.

Naast antwoorden op deze vragen biedt deze training jongeren ook praktische handvatten om op een andere manier met gebeurtenissen en ervaringen om te kunnen gaan. Ze krijgen meer vat op het dagelijks leven om zich heen.

Praktische informatie

De vierdaagse training vindt plaats van 17 februari tot en met 20 februari 2020 in De Zevenhof in Zwiggelte (slapen en eten is inclusief).

Aanmelden kan nog!

Jongeren kunnen zich aanmelden voor de gratis training via Jan Huizenga op j.huizenga@sednaemmen.nl.